O nas

O nas

Leto 2020 je prineslo veliko izzivov, s katerimi smo se mogli vsi soočati in tako je pod okriljem spletne trgovine Darilnica Klavdija, nastala Ustvarjalna akademija.


Zakaj?


Naše stranke ste namreč zelo pogrešale delavnice, druženja, potreba je bila po pridobivanju novih znanj, želja je bila po znanju uporabe novih izdelkov, tehnik. 

Zato sva se Klavdija Zavrl Finec in Andreja Majhen odločili, da rečeva temu dovolj in pripraviva sklop delavnic, kjer te bova na ljubeč način pripravili do tega, da si vzameš čas zase in z nami ustvarjaš, se razviješ in rasteš korak za korakom.


Kdo smo?


Smo majhna, navihana, vedno nasmejana in sproščena ekipa. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ekipa tako skrbi, da so spletne police vedno polne novih in že obstoječih izdelkov. Trudimo se, da novosti ustvarjalnega sveta delimo s tabo na naši spletni strani in družabnih omrežjih. Pomagamo ti, da so tvoja naročila v zadnjem hipu pravočasno dostavljena. Ker pa ne želimo zaspati na lovorikah, se naši sestanki ob kavi spremenijo v dolge pogovore o tem, kaj bodo naslednje stvari, ki ti jih bomo pokazali. Ena izmed idej so bili spletni tečaji s sodobnimi tehnikami izdelave papirnatih izdelkov. In tako imaš zdaj na voljo številne tečaje, številnih tematik, kjer želijo različne ustvarjalke s tabo deliti čim več svojega znanja.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke